В Києві вивчають, чи оббирала міліція іноземців

Понеділок, 24 січня 2011, 16:28

Київська міліція проводить перевірку інформації щодо затримання та вимагання грошей у двох іноземних громадян, які брали участь у чемпіонаті Європи з комп'ютерних ігор.

Про це Українській правді повідомив керівник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук.

"Зараз у Київському управлінні МВС за публікацією в Українській правді призначена перевірка, яка матиме на меті з'ясувати, чи відповідає ця інформація дійсності і чи були вимагачі представниками міліції, чи представниками приватної охорони", - сказав він.

"У випадку, якщо інформація підтвердиться, люди, які вимагали з іноземних гостей гроші, будуть притягнуті до суворої дисциплінарної відповідальності і, навіть, можливо, зі звільненням з органів внутрішніх справ. Керівництво київської міліції суворо ставиться до таких випадків", - додав Полішук.

Водночас він повідомив, що жодної інформації до райуправлінь міліції, інспекцій особового складу або служби внутрішньої безпеки про інцидент не надходило.

Раніше "Українська правда" повідомляла, що українська міліція затримала та вимагала гроші у вихідні громадянина Данії та громадянина Німеччини.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування