Тимошенко порівняла владу з мурахами-паразитами

Вівторок, 25 січня 2011, 13:34

Юлія Тимошенко впевнена, що влада насаджує громадянам позицію через залежні від неї засоби масової інформації.

В інтерв'ю для "Главное" лідер партії "Батьківщина" зазначила, що політична боротьба - це не лише цінності та цілі, але ще й застосування "досить жорстких технологій, у тому числі, й інформаційних".

"Для ілюстрації можна навести приклад із живої природи: серед мурах існують мурахи-паразити, які пробираються в мурашник, виприскують спеціальну рідину – і інші, "нормальні", комахи спочатку віддають їм всю їжу, потім вони віддають їм своїх дітей, а потім самі віддають своє життя й роблять це з абсолютною відданістю і щастям", - сказала Тимошенко.

"У нашому суспільстві відбувається те ж саме. За допомогою залежних від влади засобів масової інформації щось схоже сьогодні відбувається з кожною людиною, і людина цього навіть не відчуває", - заявила вона.

Тимошенко також підкреслила, що в українців - на Сході, на Заході, у Центрі - "ті ж самі проблеми".

"Тоді що ж нас роз'єднує? Нічого! Лише штучні маніпулятивні технології", - упевнена лідер "Батьківщини".

На її думку, "прийшов час об’єднуватися навколо чіткої, лаконічної ідеї, яка буде зрозуміла всім без винятку, у будь-якій частині України – об’єднуватися народу, а не політикам".

"Народ має побачити, що насправді є метою. А метою є створення гармонійного, справедливого порядку в Україні, що докорінно відрізняється від диктату, який сьогодні нав'язується. І у багатьох пунктах відрізняється від порядків, за якими живе розвинутий ліберально-демократичний світ", - вважає Тимошенко.

"Тому головна мета - маючи волю, інтелектуальні можливості, потрібно вибудувати такий порядок, який підходить не десяти родинам, а який підходить 46 мільйонам!", - заявляє вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування