Тимошенко не розуміє: вона – обвинувачена чи свідок

Вівторок, 25 січня 2011, 13:56

Юлія Тимошенко до кінці не розуміє, чи її викликали до Генпрокуратури як обвинувачену, чи як свідка.

Про це екс-прем’єр і лідер партії "Батьківщина" заявила у вівторок перед черговим відвідуванням Головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ, повідомляє УНІАН.

Так, на запитання, в якій якості її у вівторок, 25 січня, викликали до ГПУ – обвинуваченої чи свідка, Тимошенко сказала: "Ось іду зараз з’ясувати це якраз. До кінця не розумію".

На її думку, слідчі припинили її ознайомлення з матеріалами справи і поновили досудове слідство, "тому що прокуратура зрозуміла, що вона потрапила в повну пастку з пустими обвинуваченнями по кіотським грошам" і "тому що жодних доказів для того, щоб передавати (справу проти Тимошенко) навіть в ці продажні суди просто немає".

Як відомо, проти Тимошенко порушено кримінальну справу. Лідера партії "Батьківщина" звинувачують у нецільовому використанні коштів, отриманих її урядом від Японії за продаж квот на викиди парникових газів у рамках Кіотського протоколу.

Тимошенко вже почала ознайомлюватися з матеріалами справи як обвинувачена, але потім справу повернули на дорозслідування.

Екс-прем’єр перебуває на підписці про невиїзд

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування