Адвокат Луценка: "Так, як порушують ці справи, можна порушити ще 50"

П'ятниця, 28 січня 2011, 09:05

Адвокат Юрія Луценка Ігор Фомін не виключає, що проти екс-міністра внутрішніх справ можуть бути порушені нові справи.

"Так, як порушують ці кримінальні справи, то можна порушити їх ще п’ятдесят. Він же не один раз підписував накази. Там 200 тисяч людей,  і скільки наказів було підписано. Можна що завгодно знайти", - сказав Фомін "Deutsche Welle".

Адвокат переконаний, що порушення кримінальної справи проти Луценка не мало підстав, адже прокуратура не говорить про те, що екс-міністр внутрішніх справ отримав внаслідок своїх дій гроші чи особисту користь.

Фомін не вважає, що Луценко повинен сидіти за ґратами і нести кримінальну відповідальність.

Наразі, Генпрокуратура завершила досудове слідство у справі екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, об’єднавши декілька справ в одне провадження.

Його обвинувачують у тому, що він підписав наказ на виплату допомоги своєму водієві та на отримання ним квартири, у перевищенні службових повноважень у справі про отруєння Віктора Ющенка та про нанесення збитків державі гучним святкуванням Дня міліції.

Слідчий Генпрокуратури надав екс-міністру внутрішніх справ і його адвокатам матеріали кримінальної справи на ознайомлення. Це 48 томів по трьох кримінальних справ, об'єднаних в одне провадження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування