Оператори обіцяють повернути гроші за Єгипет

Понеділок, 31 січня 2011, 18:28

Українські туроператори обіцяють туристам повернути гроші за відмову від турів до Єгипту.

Про це йдеться в заяві Асоціації лідерів турбізнесу України, яке цитує ЛІГАБізнесІнформ.

Туроператори заявляють, що для туристів, в яких у зв'язку з масовими громадськими заворушеннями в Єгипті виникли сумніви з приводу своєчасності відпочинку в цій країні, організована можливість перебронювати тури на інші дати або на інші напрямки.

Від туристів, які вирішили взагалі відмовитися від подорожі, туроператори приймають заявки на повернення коштів за раніше сплачені тури.

На даний час на курортах Єгипту відпочиває близько 6,5 тисяч туристів з України, 80% з яких мають планово повернутися в Україну протягом найближчого тижня.

Асоціація запевняє, що у співпраці з Міністерством закордонних справ і єгипетськими туристичними партнерами докладає всіх необхідних зусиль з метою мінімізувати вплив напруженої ситуації в Єгипті на відпочинок туристів з України.

За інформацією єгипетських партнерів українських туроператорів, на курортах у готелях Хургади, Шарм-ель-Шейха і Дахаба присутні представники туристичної та звичайної поліції.

Раніше МЗС рекомендувало українцям утриматися від поїздок до Єгипту, а також попросило туристичні агентства попереджати туристів про нестабільну обстановку в цій державі.

Зовнішньополітичне відомство називає ситуацію в цій арабській країні небезпечною для життя і здоров'я.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News