Герман: Я не жінка, я політик

Вівторок, 1 лютого 2011, 10:27

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман відмовилася коментувати висловлювання президента Віктора Януковича у Давосі про "роздягнутих жінок".

"Я завжди коментую тільки ті події, безпосереднім учасником яких я була", - сказала Герман в коментарі Уніан.

"Наприклад, мене образили слова журналіста в прямому телеефірі, який сказав, що мені взагалі не можна ставити гострих запитань, бо я "слаба жінка". А я не жінка, я політик. Тому вважаю це порушенням гендерної рівності, порушенням європейських засад у ставленні до людини – коли наголошують на її стать", - додала вона.

"Про це я можу говорити... А в Давосі мене не було", - ще раз зазначила Герман.

Як відомо, під час свого виступу на форумі у Давосі Янукович запросив європейців в Україну, додавши, що на Україну треба "подивитися власними очима" у той час, "коли почнуть квітнути каштани в Києві і у містах українських почнуть роздягатися жінки".

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи такий вислів, сказав, що його "слід відносити до приємного гумору".

"Я дотримуюся тієї думки, що у нас дуже красиві дівчата і жінки, і коли приїжджають з інших країн і бачать те, що у нас є на вулицях… А те, що возять у машинах – ще краще… Тому це напевно так", - додав Єфремов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування