У Джарти кажуть, що міліція не писала їм про бандитів

П'ятниця, 11 лютого 2011, 12:50

У Раді міністрів Криму спростовують, що міліція просила їх не брати на роботу осіб з кримінальним минулим.

Про це заявила "Українській правді" заступник начальника відділу інформації Радміну Віолетта Лісіна.

"Такого звернення до нас не було. Зараз вони готують спростування", - заявила вона.

"Що ж до загаданого Костенка, то його звільнили ще минулого року", - зауважила Лісіна.

Кримський главк також заперчує, що робив таке звернення.

Раніше Обком поширив заяву головного управління МВС у Криму, яке начебто просить Раду міністрів автономії утриматися від призначення осіб, чия репутація викликає сумнів і обурення громадськості.

"Останнім часом до ГУМВС України в Автономній Республіці Крим стали надходити звернення, заяви громадян і інша інформація про численні порушення процедури призначення осіб на керівні посади", - говориться в повідомленні.

Зокрема, при перевірці подібної інформації про призначення керівником Кримського регіонального підприємства "ППВКХ ЮБК" м. Ялта (водоканал) Костенка Кирила Васильовича, уродженця міста Маріуполь Донецької області, було встановлено, що даний громадянин раніше в складі злочинної групи брав участь у здійсненні розбійного нападу.

У результаті нападу були заподіяні тілесні ушкодження потерпілому, у якого був відібраний автомобіль "БМВ", рушниця іноземного виробництва, документи і 2 тисячі доларів США.

За даний злочин Костенко був засуджений Ялтинським міським судом. Викликає сумнів наявність у Костенка вищої освіти, що в даний час перевіряється правоохоронцями, відзначають у міліції.

"ГУМВС України в АР Крим просить Раду міністрів АРК утриматися від призначення осіб, чия репутація викликає сумнів і справедливе обурення громадськості Криму, веде до потоку критики і звернень в органи внутрішніх справ", - йдеться в повідомленні.

"Просимо Радмін автономії при призначенні на керівні посади перевіряти кандидатів хоча б на наявність судимості. Зі свого боку гарантуємо проведення оперативної і компетентної перевірки", - відзначається в зверненні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News