Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров доручив готувати парад на День незалежності

Субота, 12 лютого 2011, 10:41

24 серпня у Києві, Керчі, Одесі, Севастополі та містах, де розташовані штаби оперативних командувань та видів Збройних Сил України, буде проведено парад військ на честь 20-ї річниці незалежності України.

Відповідний план заходів з підготовки та відзначення у 2011 році 20-ї річниці незалежності України затвердив уряд.

24 серпня також буде організовано урочисте покладання квітів до пам’ятників видатних діячів українського державотворення, борцям за незалежність, воїнам, полеглим за свободу України, у Києві, Сімферополі, Севастополі, обласних та районних центрах.

Також урочисте покладання квітів буде організоване до пам’ятників князю Володимиру Великому, гетьману Богдану Хмельницькому, Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському у Києві.

Крім того, відбудуться урочисті заходи за участю представників центральної та місцевої влади, депутатського та дипломатичного корпусу, громадських і релігійних організацій, політичних партій, української діаспори, а також делегацій з областей.

Очікується, що урочистості з нагоди 20-ї річниці незалежності України завершаться святковим салютом 20 артилерійськими залпами у Києві, Керчі, Одесі, Севастополі, містах, де розташовані штаби оперативних командувань та видів Збройних Сил України, а також святковими феєрверками у Сімферополі та обласних центрах.

Які ще заходи плануються до Дня незалежності читайте тут.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...