Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підозрюваний у макіївських вибухах вже зізнався?

Вівторок, 15 лютого 2011, 12:05

Підозрюваний у причетності до організації вибухів в Макіївці зізнався.

Як повідомляє ZN.UA з посиланням на джерело в СБУ, підозрюваний був затриманий за хуліганство.

"За результатами звірення відбитків пальців підозрюваного з наявними в базі даних МВС був виявлений факт збігу відбитків затриманого з тими, що були на записці, знайденій на місці вибуху, яка містила вимогу виплати 4,2 мільйона євро", - йдеться у публікації.

Згодом, як стверджують джерела в УМВС Донецької області, підозрюваний дав свідчення, повідомивши про свою причетність до організації вибухів.

Однак, як стверджує співрозмовник з СБУ, "слідчій групі СБУ була відома ціла низка обставин, які абсолютно точно мали місце, але які не збігаються зі свідченнями, які дає підозрюваний".

Раніше повідомлялося, що міліція затримала підозрюваних в організації вибухів у Макіївці.

У той же час, правоохоронці поки офіційно не коментують інформацію про затримання підозрюваних в організації вибуху, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, в Макіївці 20 січня рано вранці сталися два вибухи. Перший - у центрі міста в районі адмінбудинку ДП "Макіїввугілля", другий - в районі торгового центру "Голден Плаза". Жертв і постраждалих немає.

Зловмисники вимагали 4,2 мільйони євро.

Глава СБУ Валерій Хорошковський заявив, що за фактами вибухів порушено кримінальну справу за статтею "тероризм". Він також заявив, що терористам гроші не передавались.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування