Янукович доручив Добкіну зайнятися іміджем

Вівторок, 15 лютого 2011, 16:45

Президент Віктор Янукович дав доручення голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну для залучення інвестицій розробити іміджеву програму регіону.

Таке доручення він дав у ході розширеного засідання Регіонального комітету з економічних реформ у Харкові, повідомляє УНІАН.

Янукович підкреслив, що реальною проблемою, яка існує сьогодні у регіонах, є відсутність належної інфраструктури для залучення інвестицій.

Зокрема, він наголосив на необхідності інформаційного забезпечення інвестиційної діяльності.

"Будь-який інвестор, якого ви будете запрошувати до себе, він приїде до вас, і зразу постане питання: ваша картка, візитівка області. Ця інформація повинна бути розроблена на різних носіях інформаційних, і вона у вас повинна бути", - сказав Янукович.

"Крім того, безумовно, треба шукати можливість, як її розповсюджувати, цю інформацію про регіони", - додав він.

Президент підкреслив, що для поширення інформації про свої економічні можливості регіон має брати участь в інвестиційних форумах.

Також, на думку Януковича, на Харківщині повинне бути організоване навчання менеджерів, які матимуть необхідні знання для роботи з інвестиціями.

"Далі вже проведення й участь у різних інвестиційних форумах. Створення інфраструктури, проведення у регіоні виставкового центру, спеціалізованого, підготовка бази і створення іміджевої програми регіону. Україна – це держава регіонів, і кожен регіон має свої привабливі сторони, має особливості, різна інфраструктура, різна структура економіки", - сказав Янукович.

На його думку, така робота дасть потенційному інвестору зрозуміти, наскільки "ви здатні створити ті умови, про які він мріє".

"Я просив би вас попрацювати у цьому напрямку, хоча я знаю, що ця робота вже у регіоні йде, але вона не настільки на високому рівні організована, як, мені здається, цього заслуговує Харківщина. Іміджева програма дасть можливість вам тут на місці самим побачити ваші нові можливості", - підкреслив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News