Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді збирають підписи за звільнення Луценка

Середа, 16 лютого 2011, 13:12

У Верховній Раді збирають підписи під клопотанням до Генпрокуратури про звільнення з-під варти екс-керівників уряду Тимошенко.

Як повідомив депутат від НУНС Юрій Гримчак, клопотання, зокрема, стосується, Юрія Луценка, Георгія Філіпчука, Валерія Іващенка та інших.

За його словами, ці люди вже приступили до ознайомлення зі своїми кримінальними справами, не становлять небезпеки для суспільства і, оскільки слідство вже закінчено, вже ніяк не можуть впливати на його хід.

"Тому тримання їх під вартою на сьогоднішній день як мінімум нелогічне", - заявив Гримчак "Обкому", повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Він зазначив, що за звільнення з-під варти політиків підписалися депутати з першої п'ятірки НУНС, зокрема, Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк, представники групи "За Україну!", депутати від УНП та кілька колишніх БЮТівців, йдеться у повідомленні.

"При цьому якщо деякі депутати за одних політиків підписувалися, а за інших - ні, то за Юрія Луценка підписалися всі", - наголосили у "Народній самообороні".

"Дві людини взагалі відмовилися будь-що підписувати. Це Іван Степанович Плющ і Михайло Полянчич. "Я це підписувати не буду". Крапка", - сказав він.

Гримчак зазначив, що жоден депутат від Партії регіонів не погодився підписати клопотання про звільнення з-під варти політиків: "Цитую дослівно, їм потрібно "порадитися зі старшими пацанами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування