У Пшонки заявили, що Тимошенко "низько культурна"

Середа, 16 лютого 2011, 20:20

Слідчий Генпрокуратури, що розслідує справи проти Юлії Тимошенко, керується у своїх діях виключно вимогами чинного законодавства.

Про це заявили в прес-службі ГПУ, у відповідь на заяву прес-служби БЮТ щодо відмови екс-прем’єру Тимошенко здійснити поїздку за кордон.

"Такі заяви клерків ГПУ суперечать принциповим підходам керівника цього відомства, генерального кума України пана Пшонки", - заявили в БЮТі.

У відділі зв'язків із ЗМІ Генпрокуратури заявили, що "такі образливі слова на адресу працівників прокуратури та її керівництва є прикладом неповаги, невихованості та низької культури".

Крім того, емоційний тон зазначених висловів свідчить про відсутність у їх авторів аргументів для спростування правдивої інформації, наданої ЗМІ Генпрокуратурою.

"Прокуратура як незалежний державний орган діє у суворій відповідності до вимог Конституції та законів Україні. Отже слідчий у особливо важливих справах Генпрокуратури, керувався у своїх діях виключно вимогами чинного законодавства", - заявили в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування