Колишній сват Ющенка був убитий у власній квартирі

Четвер, 17 лютого 2011, 09:57

Колишній сват екс-президента Ющенка, екс-директор департаменту з контролю за виробництвом і оборотом спирту й тютюнових виробів ДПА Ігор Гончар був убитий у власній квартирі.

Його вбили ще в середині грудня, однак у МВС інформацію про вбивство довго не оприлюднювали, повідомляє Комсомольська правда.

"Чоловік лежав у калюжі крові посередині кухні у своїй київській квартирі на проспекті Маяковського. Поруч валявся закривавлений кухонний ніж. Експертиза показала: Ігор Гончар помер від удару лезом у горло, а також травми голови", - говориться в статті.

Як тільки вбивство Ігоря Гончара було зареєстровано, на ноги поставили всю міліцію району.

Опитували сусідів, мешканців найближчих будинків, друзів і знайомих покійного. Найшлися свідки, які згадали, що за день до смерті Гончар вертався додому не один, а з якимсь чоловіком.

Наступного дня слідчі кримінального розшуку знайшли 44-літнього громадянина. Ним виявився приятель покійного. Докази вказували, що саме він скоїв убивство.

"Цей чоловік прийшов до Гончара в гості. Вони сиділи на кухні, пили. Потім між ними зав'язалася суперечка, яка переросла у бійку. Після чого затриманий схопив зі стола кухонний ніж і вдарив ним Гончара в горло. Смерть наступила миттєво. Наступного дня підозрюваний був арештований", - розповідають у столичній міліції.

Арешт підтвердив і син Ігоря Гончара Михайло, колишній зять Віктора Ющенка.

Версію про пограбування одразу ж виключили: всі коштовні речі, у тому числі гроші, були на місці.

Родина Гончар уже кілька років з'являється в кримінальних хроніках країни. В 2006 році сина Ігоря Гончара Михайла обвинуватили в тому, що він зі своєї київської квартири стріляв по вікнах будівлі комітетів Верховної Ради.

Одна куля потрапила в крісло депутата від Партії регіонів Юлії Ковальової. Тоді ж з'ясувалося, що Михайло Гончар - колишній чоловік Віталіни Ющенко й батько онуки екс-президента Ярини-Домініки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування