Прокуратура: затримані "тризубівці" не скаржаться

Четвер, 17 лютого 2011, 16:17

Члени ВО "Тризуб", які утримуються у Запорізькому СІЗО, не скаржаться на порушення своїх конституційних прав.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Як зазначається, прокуратурою Запорізької області проведена перевірка додержання вимог закону під час перебування членів ВО "Тризуб" у слідчому ізоляторі.

"Жоден з опитаних під час перевірки не поскаржився прокурору про порушення у запорізькому СІЗО своїх конституційних прав", - йдеться у повідомленні.

"Як вже повідомлялось, щодо кожного із заарештованих протягом нетривалого часу затримання і тримання під вартою Генпрокуратурою та прокуратурою Запорізької області було проведено близько двадцяти перевірок додержання вимог чинного законодавства України", - заявили у ГПУ.

"Проведеними перевірками фактів порушення вимог законодавства щодо матеріально-побутових умов та медико-санітарного забезпечення затриманих членів ВО "Тризуб" не встановлено. Права заарештованих на захист було додержано у повному обсязі", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, раніше представниця організації "Жіноча Січ" Тетяна Тарасенко заявляла, що у запорізькому СІЗО застосовують тортури до затриманих членів ВО "Тризуб".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування