Чижмаря облили кислотою через ревнощі?

П'ятниця, 18 лютого 2011, 08:08

Заступника голови Київської облдержадміністрації Юрія Чижмаря облили кислотою з жіночих ревнощів.

Так припускають в оточенні Чижмаря, пише газета "Сегодня".

Як з’ясувало слідство, у середу, 16 лютого, у себе вдома Чижмар зустрічався зі своєю знайомою, 26-річною Олександрою Пап. О 23.15 він вийшов разом із нею, провів дівчину до припаркованого біля будинку автомобілю й відправився в супермаркет.

Коли Чижмар повертався, у дворі до нього підійшов невідомий чоловік 25-30 років і хлюпнув в обличчя кислоту. Після того зловмисник перестрибнув через паркан і зник між будинками. Чижмар сам дійшов до під'їзду свого будинку й попросив консьєржа викликати "швидку".

Як розповів газеті лікар, який надавав першу допомогу, чиновник прибув притомним з опіками 2-3 ступеня. Обидва ока були уражені кислотою і сильно затекли. Крім цього, все обличчя, шия й вуха були в пухирях. Всю ніч Чижмарю омивали рани, але, як кажуть лікарі, ще є ризик, що він може осліпнути.

У четвер вирішувалося, чи перевозити чиновника в офтальмологічну клініку. Декілька разів до лікарні під’їжджала "швидка", але перевезення двічі відкладали. Пізніше з'ясувалося, що Чижмаря залишають у клініці, але щодня до нього буде приїжджати офтальмолог.

У четвер чиновник уже міг говорити, але не висловив жодних припущень, хто міг облити його. Між тим, у його оточенні вважають, що причина інциденту - ревнощі.

Як розповіло джерело в міліції, Чижмар перебуває в офіційному шлюбі з Катериною Юріївною. Він уже 5 років не живе з нею, їх пов'язує лише бізнес. Зараз у чиновника відносини з Олександрою Пап. Але раніше, як розповіло джерело в ОДА, Чижмар зустрічався з Тетяною, і є припущення, що саме вона хотіла помститися йому за зраду з Олександрою.

Олександру й Катерину Юріївну кореспондент "Сегодня" бачив у лікарні, вони поводилися цілком дружньо одна щодо іншої. У реанімацію пускали тільки дружину, але та постійно виходила й розповідала Олександрі, як ідуть справи.

"Його облити взагалі могла ця жінка, просто переодяглася в чоловіка. Це точно "бабські розбірки", - обговорювали між собою Катерина Юріївна та Олександра. Із пресою вони спілкуватися не захотіли.

У Київській обладміністрації, де Чижмар працює з серпня 2010-го, теж вважають, що причина інциденту - в особистому. "Він займається громадськими організаціями й рішенням корпоративних суперечок, але дуже малоймовірно, що хотіли вбити через професійну діяльність. Не було нічого такого, вочевидь, тут справді щось особисте", - сказало джерело в ОДА.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування