БЮТівці будуть ночувати в офісі

П'ятниця, 18 лютого 2011, 13:32

Депутати від БЮТ мають намір розпочати цілодобове чергування в офісі "Батьківщини".

Про це журналістам сказав депутат від БЮТ Андрій Кожем'якін, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Він ще раз розповів, що близько 11.00 до офісу прийшли 4 співробітники СБУ, які представилися співробітниками департаменту контррозвідувального захисту економіки держави.

"Старший там був офіцер Горбенко, який повідомив, що у них є розпорядження від Генеральної прокуратури, яку підписав слідчий, який допитував Юлію Тимошенко, про те, щоб зробити виїмку і, можливо, якщо знадобиться, обшук приміщень партійного офісу з метою виїмки електронних носіїв і головного центрального сервера партії "Батьківщина", - сказав Кожем'якін.

Однак, за словами депутата, співробітникам СБУ повідомили, що в будівлі знаходиться не тільки офіс партії "Батьківщина", але й офіси парламентарів, і пояснили, що не можуть їх впустити, поки не з'ясують, чи можливі такі заходи без присутності депутатів від БЮТ.

У зв'язку з цим, за словами Кожем'якіна, представники партії оперативно виїхали в офіс на Турівську для того, щоб постійно перебувати у своїх кабінетах.

Він додав, що зараз в офісі партії "Батьківщина" спокійна атмосфера.

Кожем'якін також сказав, що на цьому сервері є партійні документи, пошта, архів.

Крім цього, він припустив, що швидше за все слідчі прибули в офіс для виїмки сервера та обшуку в рамках кримінальних справ, які Генпрокуратура порушила проти Тимошенко.

Як відомо, раніше БЮТівці покинули сесійну залу парламенту у зв'язку зі "спробою СБУ провести обшук" в офісі партії в Києві і вилучити центральний партійний сервер.

СБУ спростовує цю інформацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...