Луценко просить прихильників відмовитися від мітингів

Вівторок, 22 лютого 2011, 12:50

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко просить своїх прихильників не пікетувати Апеляційний суд Києва під час розгляду його апеляції на продовження терміну тримання під вартою.

Про це йдеться у листі Луценка із СІЗО, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

"Це засідання суду для мене дуже важливе, оскільки від нього буде залежати, чи вийду я на свободу зараз, чи залишусь за ґратами на невизначений термін. Я дуже сподіваюсь, що на цей раз судді прийматимуть рішення неупереджено, виважено та з чітким дотриманням законів", - написав він.

"Саме тому я звертаюся до всіх своїх прихильників з проханням не організовувати під стінами Апеляційного суду масових акцій, які могли б збурити ситуацію навколо цього засідання — я зацікавлений, щоб судді підійшли до розгляду справи виважено і могли прийняти рішення в спокійних умовах", - додав Луценко.

Він зазначив, що не відмовляється від підтримки українців і вдячний "всім і кожному" за неї.

"Я закликаю всіх небайдужих громадян утриматись від походів і тривалих мітингів під стінами апеляційного суду також з огляду на складні погодні умови — подбайте про своє здоров'я, адже я впевнений, що дуже скоро усім нам сили знадобляться для активної політичної боротьби з діючим режимом", - заявив Луценко.

"До зустрічі на майданах!", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування