До Партії регіонів можуть увійти скандальні екс-БЮТівці

Вівторок, 22 лютого 2011, 13:10

Колишні БЮТівці Богдан Губський, Антон Яценко та Олег Ляшко можуть увійти у фракцію Партії регіонів.

Про це заявив депутат Тарас Чорновіл, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Він зазначив, що пов'язує різку реакцію регіоналів на створення депутатської групи "Реформи заради майбутнього" з тим, що таке утворення увійшло в протиріччя з планами регіоналів до початку весни вивести кількість депутатів своєї фракції за 190 осіб.

"Завдання полягало в тому, що Партія регіонів рано чи пізно повинна вийти на більшість у Верховній Раді - 226, що на сьогоднішній день вже виглядає абсолютно нереалістичним", - сказав депутат.

За словами Чорновола, регіоналам "вдалося частину, в основному бізнесменів, у яких були проблеми, завести в свою фракцію".

"За рахунок цього де-факто більшість у Верховній Раді може бути створена трьома фракціями - Партія регіонів, Блок Литвина і комуністи, у них разом є 228 осіб, за рахунок того, що Партія регіонів наростила кількість своїх членів", - сказав він.

Чорновіл також зазначив, що бізнесмени, які вийшли з БЮТ, намагалися впливати на утворення депутатської групи "Реформи заради майбутнього", але оскільки це не вдалося, зараз розглядають можливість створення чергової групи у Верховній Раді, можливо, за рахунок нашоукраїнців.

Зокрема, він звернув увагу на те, що депутат від НУНС Давид Жванія "проспав можливість" створити свою власну групу.

"І бізнес, який на сьогодні очолюється Губським, Осикою, Яценко, які не є членами нашої фракції, зараз будуть вирішувати - чи створять свою групу, що малоймовірно, оскільки це не виходить вже навіть за кількістю, або будуть вливатися в Партію регіонів, разом з Ляшком вони, напевно, в Партію регіонів і вступлять", - припустив Чорновіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...