Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українців не зможуть вивести з Тріполі до середи

Вівторок, 22 лютого 2011, 20:17

Перший літак для евакуації громадян України з Лівії зможе здійснити переліт 23 лютого в зв'язку з уведенням комендантської години в Тріполі.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров у вівторок, очікується введення комендантської години в Тріполі, що буде діяти щодня з 16.00 до 8.00.

"Це, у свою чергу, унеможливить безпечне відправлення до аеропорту міста Тріполі громадян України, що виявили бажання повернутися в Україну в рамках евакуації", - пояснив дипломат.

Він додав, що це також ускладнює одержання від лівійських компетентних органів дозволів на переліт і посадку в столичному аеропорту іноземних, у тому числі українського, літаків у цей проміжок часу.

"З урахуванням цього, а також забезпечення безпечного збору в аеропорту і посадки на борт літака українських громадян, МЗС разом з МНС і Міноборони України оперативно опрацьовують можливість забезпечення перельоту першого евакуаційного літака в Лівію завтра, 23 лютого", - проінформував прес-секретар

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування