Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник міністра оборони майже рік працює без доступу до таємниць

Середа, 23 лютого 2011, 21:10

Заступник міністра оборони Олександр Черпіцький до цього часу не отримав доступ до державної таємниці.

Такий висновок можна зробити з його слів в ефірі "5 каналу".

"Зразу після мого призначення на посаду заступника міністра оборони, в пресі, дякуючи моїм опонентам...про це дуже багато було написано. Дуже багато негативу. Тому я абсолютно не здивований, що СБУ ретельно й більше уваги приділила моїм документам, ніж іншим посадовим особам", - сказав чиновник.

"У той же час, коли писали, що я отримав відмову від СБУ, так ніякої відмови я не отримав. Я отримав запитання, доповнення до своїх відповідей. І це тривало десь пару місяців. Потім таки я отримав відмову", - зазначив Черпіцький.

"Ми підготували другий пакет документів, я вже поробив запити і отримав всі відповіді, всіх служб, які тільки можливо, щоб не було ніяких питань, і сформований новий пакет документів відправили у СБУ", - заявив він.

За словами чиновника, він ще не отримав відповіді від СБУ, однак вважає, що жодних об'єктивних причин не надавати йому допуск до державної таємниці немає.

Крім того, Черпіцький спростував інформацію про те, що нібито був в ув'язненні.

"Коли мої опоненти почали про це говорити, я їм говорив: будь ласка, дайте мені офіційний документ, у вас є всі можливості, ви народні депутати, ви займаєте відповідальні посади, напишіть депутатський запит, отримайте офіційну відповідь і покажіть її в ефір", - зазначив чиновник.

Як відомо, раніше "Дзеркало тижня" писало, що Черпіцький фігурував у міліцейських хроніках під прізвиськом "Чепчик" і в біографії при вступі на посаду заступника міністра не вказав, чим займався протягом майже п'яти років.

Також у своїй автобіографії він вказав, що "проходив строкову службу в Житомирському військовому окрузі", якого насправді не існувало.

Олександр Черпіцький має брата Олега Черпіцького, який був депутатом від БЮТ, що на індивідуальних засадах увійшов до провладної коаліції.

Він був призначений заступником міністра оборони 24 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...