НУНСівець: Ющенко чекає, коли Янукович призначить його прем'єром

Середа, 23 лютого 2011, 21:35

Екс-президент Віктор Ющенко чекає, коли президент Віктор Янукович призначить його прем'єр-міністром.

Про це заявив депутат від НУНС Микола Катеринчук в інтерв'ю Обкому.

За його словами, Ющенко "зробив президентом" Януковича "і зараз чекає, коли Янукович призначить його прем'єр-міністром".

"Але я думаю, що у Януковича ще немає рішення. Я нічого не виключаю в цій країні. Я не знаю деталей їхніх домовленостей. Але те, що Ющенко зробив президентом Януковича і не пропустив Тимошенко, - це однозначно", - сказав депутат.

"І крім своєї команди і Партії регіонів Янукович повинен подякувати ще й Ющенку. Як він йому скаже "спасибі", ми найближчим часом будемо спостерігати", - зазначив Катеринчук.

"Але ви самі бачите, що ніяких кримінальних справ щодо тієї частини людей в Кабміні, яка була від Ющенка, - не було і немає", - заявив він.

Крім того, коментуючи питання про те, чи буде влада заважати об'єднанню його "Європейської партії" з партією "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, Катеринчук заявив: "Один з членів уряду в недавній розмові сказав, що нас теж чекають "посадки".

"Я поки не хочу про це говорити, тому що я ніколи не піддавався ні на який шантаж, і ця риторика...Ну, почнуться "посадки" - значить, почнуться", - заявив він

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...