Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не відповів бабусі з Єнакієвого, як їй прожити на 20 гривень

П'ятниця, 25 лютого 2011, 11:11

Президент Віктор Янукович не відповів по суті на запитання пенсіонерки, яка намагалася з’ясувати, як їй прожити на 20 гривень на місяць.

Під час проекту "Відверта розмова" кореспондент озвучила запитання, яке надійшло на гарячу лінію "Укртелекому": "Пенсіонерка з Єнакієвого Антоніна Миколаївна Рушкова запитує, як прожити, якщо пенсія 800 гривень, а комунальні послуги – 780 гривень"

На це Янукович відповів, що ціни на житлово-комунальні послуги "у перспективі мають бути однакові для всіх громадян".

"Я звертаюся до голів облдержадміністрацій, до міністра житлово-комунального господарства, до прем’єр-міністра з завданням: будь ласка, ще раз повторюю, щоб найближчим часом ви запропонували систему, щоб ціноутворення у державі було єдиним", - сказав він.

"Те, що 20 років ми знущалися над людьми і віддавали це на відкуп місцевим органам влади, це означає, що ми знімали з себе відповідальність і зіштовхували місцеву владу з людьми. Це треба визнати… А місцева влада не має можливостей для вирішення цього питання – ні фінансових, ні повноважень", - додав Янукович.

Він наголосив, що "найближчим часом треба вирівняти тарифи на воду, газ, житлово-комунальні послуги, щоб вони були єдиними".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування