Янукович, виявляється, своєю охороною не командує. А в теніс грає регулярно

П'ятниця, 25 лютого 2011, 11:38

Президент Віктор Янукович заявив, що займається плаванням та грає в теніс.

Про це він заявив під час проекту "Розмова з країною".

Відповідаючи на питання журналіста, чи не збирається він, задля пропаганди здорового способу життя, почати робити пробіжки кожного ранку, Янукович сказав: "Це питання окреме кожної людини, її фізичних можливостей, чи звички займатися спортом".

"Я займаюся постійно і стабільно спортом. Бігаю, але бігаю на корті. Просто так бігати в мене не вистачає часу", - зазначив президент.

"Трошки плаваю, трошки граю в теніс. Зараз трошки травмував праве коліно. Колись було ліве, зараз праве. Але півтори години мінімум три рази на тиждень я граю в теніс. Якщо ви граєте, можу запросити", - сказав Янукович, звертаючись до журналістів.

Водночас один з присутніх представників ЗМІ зазначив, що журналістів не пускають на територію резиденції Януковича, і запитав, чи пустять, якщо прийти пограти в теніс.

У відповідь на це президент сказав: "Є корти, на яких я граю. Ви повинні розуміти, що я інколи не можу давати накази своїй охороні. Вони виконують свої обов'язки".

За інформацією "Української правди", корти Януковича розташовані прямо на території "Межигір'я" - на земельній ділянці, що належить благодійному фонду "Відродження України". До якого, за словами самого Януковича, він начебто не має відношення.

 
 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування