Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не збирається виконувати свою обіцянку?

П'ятниця, 25 лютого 2011, 12:41

Влада не має наміру відмовлятися від строкової служби в армії.

Такий висновок можна зробити зі слів президента Віктора Януковича під час проекту "Розмова з країною", у відповідь на питання, коли українська армія стане контрактною.

"Наше завдання - суттєво модернізувати наші Збройні сили. Щоб вони відповідали на сучасні виклики часу, які стоять перед нашою країною. І цією роботою ми будемо займатися, і найближчим часом, безумовно, ми будемо підходити до вирішення цього питання", - зазначив він.

"В залежності від того, яка реформа буде Збройних сил, ми отримаємо відповідь, скільки буде контрактників потрібно в армії, і скільки буде строкового призову солдатів. Є різні точки зору, є різні підходи і в суспільстві, і в експертів", - сказав президент.

"Є багато прикладів різних країн, де є змішана система з різними пропорціями, і вона абсолютно нормально працює", - заявив Янукович.

Як відомо, Янукович перед президентськими виборами у своїй програмі "Україна - для людей" гарантував перехід на контрактну армію з 2011 року.

Крім того, він заявив, що "держава зобов'язана виконати свій обов'язок перед військовослужбовцями".

"Ми не зупинимося на шляху підвищення грошового утримання військовослужбовців...Ми майже 3 тисячам військовослужбовців поліпшили умови життя. В минулому році біля 130 мільйонів гривень було спрямоване на будівництво житла для військовослужбовців", - сказав президент.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування