Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дії Януковича розходяться з його обіцянками - "Наша Україна"

П'ятниця, 25 лютого 2011, 13:54

Реальні дії президента Віктора Януковича повністю розходяться з його публічними заявами та зобов’язаннями перед виборцями.

Про це заявляє партія "Наша Україна".

"Влада систематично порушує громадянські права на свободу слова та мирні зібрання, утискає опозиційні ЗМІ, запровадила цензуру на телебаченні. Впродовж року наша країна на 42 позиції впала в рейтингу свободи слова "Репортерів без кордонів", - йдеться у заяві.

"Нашоукраїнці" зазначають, що "під гаслами боротьби з корупцією та злочинністю в країні розпочалися політичні репресії проти десятків опозиційних політиків, журналістів, представників малого бізнесу і патріотичних організацій".

"Ініційовані президентом реформи не привели до обіцяного покращання добробуту громадян та податкових канікул. Новий Податковий кодекс різко погіршив умови для малого і середнього бізнесу, який створює мільйони робочих місць. Пенсійна реформа, збільшуючи трудовий вік і стаж для більшості громадян, зберігає привілеї для чиновників ", - йдеться в заяві.

"За цей рік найбільше зросли комунальні тарифи та ціни на продовольчі товари, і як наслідок, зменшилися доходи більшості українців. Поряд з цим, бюджетні видатки на діяльність влади збільшені на 40%", - додається в ній.

"Наша Україна" зазначає, що Янукович обіцяв об’єднати країну, – а натомість "реалізується чергова спроба протиставити частини суспільства".

За словами партійців, освіта "віддана на відкуп відвертим українофобам", владний законопроект про мови "несе пряму загрозу для національної єдності", створюються "привілеї для однієї конфесії, утискаючи інші", "харківські угоди" принесли Україні загрози.

Вони зазначають, що дії влади критикуються в Євросоюзі за порушення демократичних свобод, Янукович "монополізував у своїх руках надмірні, практично авторитарні владні повноваження, на що не отримував мандату виборців".

"Президент не зробив жодного кроку назустріч діалогу з опозицією, громадськими організаціями, церквами і суспільством в цілому. Прийшовши на посаду президента за підтримки менше 30% виборців, Янукович накинув країні політику, яка суперечить інтересам більшості громадян", - заявляє "Наша Україна".

"Влада реалізує в країні антинародний та антиукраїнський політичний курс, який ніколи не буде підтриманий українським суспільством", - стверджує партія Віктора Ющенка.

У ній впевнені, що така влада "приречена на відторгнення" і має бути змінена.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування