Янукович намагатиметься все зробити швидко і не боляче

П'ятниця, 25 лютого 2011, 14:24

До кінця 2011 року реформи торкнуться всі напрямки життєдіяльності країни.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час проекту "Розмова з країною".

"У 2011 році ми підемо ще далі по шляху поглиблення реформ. І до кінця цього року реформи практично торкнуться всі напрямки життєдіяльності нашої країни", - зазначив він.

"Не буває такого місця, щоб воно не боліло. Будь-яке місце, воно болить, якого б ти не торкнувся. Тому, звичайно, ми будемо намагатися робити все, щоб це було якомога швидше і не так боляче", - заявив президент.

"Можу однозначно сказати, що 2012 року ми відчуємо вже позитив від цих реформ", - додав Янукович.

За його словами, "ми вибираємося з цього болота, важко, з труднощами, але ми вибираємося".

"Вже 2012 рік, я впевнений, що ми вдихнемо трошечки глибше, легше. Країна вже менше буде платити, як мінімум на половину, зовнішній борг. У нас вже не буде таких витрат по Євро-2012. Упевнений, що ми скоротимо дефіцит бюджету пенсійного фонду", - сказав він.

"Все це нам дасть можливість вже у 2012 році почати програми розвитку. І звичайно, ми передбачимо тут соціальну складову", - зазначив Янукович.

"Я кожен рік буду в обов'язковому порядку звітувати перед українським народом за те, як ми пройшли рік...Я вас ніколи не обману. Якою б не була неприємною або гіркою, можливо, для мене правда, я буду про це говорити", - заявив президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...