У Каневі водій побив двох ДАІшників

П'ятниця, 25 лютого 2011, 21:24

У місті Каневі у четвер водій авто побив двох інспекторів ДПС, які його зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу управління державної автомобільної інспекції УМВС у Черкаській області.

24 лютого близько 11:30 у Каневі один з інспекторів ДАІ помітив і зупинив автомобіль "Шкода Октавія", що рухався з порушенням правил дорожнього руху: по дорозі з одностороннім рухом на зустріч транспорту.

"Після зупинки, інспектор ДПС запропонував порушнику пройти до патрульного автомобіля для складання адміністративного протоколу і роз’яснення скоєного ним правопорушення", - йдеться у повідомленні.

"Там міліціонер показав водієві пункт правил, який він порушив, на що останній відреагував обуренням. Водій схопив міліціонера за формений одяг і відірвав лівий погон, після чого ударив його у груди", - зазначили у ДАІ.

Другий інспектор підбіг і спробував розборонити бійку, та правопорушник ударив його в обличчя, вибивши інспектору зуба, наголошується у повідомленні.

Правоохоронці у відповідь застосували заходи фізичного впливу і сльозогінний газ, а також викликали на місце пригоди підмогу і карету "швидкої допомоги".

Після надання медичної допомоги, водія-правопорушника було доставлено до місцевого відділку міліції, де складено адміністративний протокол за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівників міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...