Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Чернігові пенсіонерка обстріляла "Беркут"

Четвер, 3 лютого 2011, 14:23

У Чернігові пенсіонерка обстріляла наряд міліції.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на чернігівську міліцію.

Сутичка сталася через конфлікт навколо квартири, успадкованої жінкою. Як виявилося, це помешкання було продане банком іншій людині за невідданий кредит її колишнім чоловіком.

Новий власник звернувся до суду, який зобов’язав пенсіонерку виселитися.

Під час чергового відвідування квартири чоловік виявив змінений замок. Разом із знайомим він почав виламувати серцевину замка.

Пенсіонерка з-за дверей висловила погрозу застосувати вогнепальну зброю, й чоловік викликав міліцію. Також викликала правоохоронців сама жінка.

На місце події прибув дільничний інспектор міліції і група бійців спецпідрозділу "Беркуту".

За інформацією правоохоронців, жінка свого часу працювала у правоохоронних органах, мала достатній досвід поводження зі зброєю, тому її обіцянка стріляти виглядала цілком серйозною.

Під час відкриття вхідних дверей пролунав постріл, потім ще три. Коли ж правоохоронці увійшли до помешкання, жінка направила на них пістолет та натиснула на спусковий гачок, однак сталася осічка.

У повідомленні зазначається, що міліція мала повне право застосувати зброю на ураження, але бійці "Беркуту" вирішили обмежитися застосуванням фізичної сили і спеціальних засобів.

Працівники міліції притисли пенсіонерку щитом до стіни і відібрали зброю. Вона раптово почала скаржилися на погане самопочуття, натякаючи, нібито з нею некоректно повелися міліціонери, після чого жінку було госпіталізовано.

У пенсіонерки було вилучено 9-міліметровий газовий револьвер "Компакт". Пізніше вона пояснила, що зброя належала її покійному чоловікові. Після його смерті жінка, порушуючи закон, не перереєструвала зброю і не здала її, а залишила собі.

Нині за цим фактом триває перевірка, матеріли направлено на розгляд прокуратури Чернігова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...