Герман наполягає на розслідуванні скандалу з Євробаченням

Вівторок, 1 березня 2011, 10:29

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман наполягатиме на розслідуванні проведення відбору кандидатури від України на Євробачення.

Про це вона сказала "Українській правді".

"Я все-таки буду наполягати на комісії, яка розслідує те, що відбулося під час конкурсу. Я думаю, що це неправильно зараз знову травмувати учасників, переголосовувати", - зазначила Герман.

"Треба просто зібрати комісію з незалежних експертів, фахівців і представників правоохоронних органів, також із залученням журналістів, і зробити фахову перевірку всього, що сталося, і зробити висновки на наступний рік", - сказала вона.

"Це правильніше, ніж зараз, поспіхом, як це намагаються зробити керівники національного телеканалу, робити якісь переголосування. Якщо вони вважають, що все це там було прозоро, то навіщо тоді переголосування?", - заявила Герман.

Як відомо, раніше прес-служба Національної телекомпанії України повідомила, що 3 березня на Першому національному телеканалі відбудеться переголосування за фіналістів національного відбору Євробачення-2011.

Раніше у цьому відборі перемогла Міка Ньютон.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування