Нащадок Тараса Шевченка увійшов у "Свободу"

Четвер, 10 березня 2011, 12:23

Праправнук поета і художника Тараса Шевченка по родинній лінії брата Микити – Анатолій Шевченко – увійшов до лав ВО "Свобода".

Як повідомляє прес-служба організації, 9 березня Черкаський обласний комітет ВО "Свобода" прийняв Анатолія Шевченка в свої члени та залишив його на обліку Черкаської міської організації.

"Символічно, що Анатолій Шевченко став членом партії саме 9 березня – у день, коли уся країна шанує пам’ять про його славного предка, Анатолій Олексійович написав заяву, а вже потім повідомив про свій родинний зв’язок із Кобзарем, навіть показавши довідку про це", - сказано у повідомленні.

Сам Анатолій Шевченко заявив: "Вважаю, що потрібно боротися із бандитською владою, яка проводить відверто ворожу нашому народові політику, абсолютно зрозуміло, що ми маємо позбутися цієї паразитарної верстви, яка призводить до зубожіння українців та нищить усе національне".

Анатолій Шевченко,
фото прес-служби ВО "Свобода"

"Звісно, що, як і усі українці, я дослухаюся до закликів Кобзаря – боротися за свою волю, за свої громадянські права. Будучи родичем Великого Тараса я не можу не бути націоналістом, тому радий долучитися до "Свободи", - сказав нащадок Тараса Шевченка.

"Впевнений, що, якби Тарас Шевченко жив і сьогодні, – він теж підтримував би націоналістів", - переконаний Анатолій Шевченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News