Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко лякає Януковича голодом

П'ятниця, 11 березня 2011, 14:46

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає президента Віктора Януковича примусити уряд і Держкомстат оприлюднити справжні показники інфляції.

Цю та інші поради вона дала на прес-конференції у п'ятницю.

На переконання Тимошенко, нинішній показник інфляції сфальшований Держкомстатом, що призводить до неправильної індексації доходів населення.

"Перша моя порада діючому президенту - примусити уряд і Держкомстат поставити справжній показник інфляції і невідкладно проіндексувати зарплати і пенсії на реальний індекс інфляції", - сказала лідер БЮТ.

Крім того, вона закликала президента зупинити додаткову емісію гривні.

"Це той наркотик, який використовує Янукович з метою свого власного збагачення. Але це призведе до дуже швидкої руйнації економіки", - зазначила Тимошенко.

Третя її порада стосується необхідності повністю забезпечити село всім необхідним для проведення весняно-польових робіт, "бо якщо цього не зробити, то в наступному році буде не просто підвищення цін, а буде голод".

Крім того Тимошенко закликала владу вжити заходів для недопущення підвищення цін на пальне з застосуванням схем деяких країн Європи.

За її словами, БЮТ реєструє в парламенті усі необхідні законопроекти та проекти постанов, а також на наступному пленарному тижні наполягатиме на терміновому голосуванні по внесеному раніше опозицією законопроекту щодо спрощеної системи оподаткування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування