Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Макаренко має намір дочитати свою справу в п'ятницю

Четвер, 17 березня 2011, 18:01

Екс-глава Держмитслужби Анатолій Макаренко планує завершити ознайомлення з матеріалами порушеної проти нього кримінальної справи 18 березня.

Про це повідомив його адвокат Юрій Сухов, передають "Українські новини".

"Якщо нічого не станеться, то завтра Макаренко закінчить ознайомлення з матеріалами кримінальної справи і буде захищати свої інтереси в суді", - сказав Сухов.

Він також вважає технічно неможливим передачу до суду справи відразу після завершення ознайомлення з ним обвинуваченого.

Крім того, Сухов повідомив, що 18 березня будуть заявлені клопотання про припинення кримінальної справи, оскільки за результатами ознайомлення адвокати прийшли до висновку про відсутність у діях Макаренка складу злочину і доказів того, що він зробив щось протизаконне.

Адвокат Макаренка підкреслив, що у захисту достатньо підстав для того, щоб у судовому порядку довести невинність екс-глави митниці.

Як відомо, Макаренко був затриманий в минулому році у справі про нанесення державі збитків шляхом розмитнення та розтрати 11 мільярдів кубометрів газу, що належить компанії "РосУкрЕнерго".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування