Колесніков обіцяє Добкіну проблеми

Понеділок, 21 березня 2011, 12:59

У кожному районі Києва, як і інших міст-мілйьонників, повинні бути побудовані тренувальні ковзанки.

Про це заявив на брифінгу віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков після відкриття зі столиці нової тренувальної арени зі штучним льодом.

"Завдання в нас стоїть така, що в містах-мільйонниках кожен район повинен мати льодовий комплекс. У Києві нічого не заважає побудувати ще дев'ять ковзанок у кожнім районі", - сказав Колесніков, якого цитує кореспондент Лігабізнесінформ.

За словами віце-прем'єра, сьогодні на складах Мінспорту знаходиться вісім комплектів устаткування для ковзанок, закуплених ще в 2007 році і які можна використовувати.

"Я думаю, якщо ми знайдемо можливість у другому півріччі одержати фінансування, то ще цього року три-чотири ковзанки в Україні буде запущене", - сказав Колесніков.

У цілому, за його словами, в Україні має бути близько 200 тренувальних ковзанок. На питання журналістів, чому дотепер не функціонує ковзанка в Харкові, Колесніков підкреслив, що там виникли деякі проблеми, переважно бюрократичного характеру.

"Те, що стосується уряду, ми виконали все, виділили кошти. Я особисто Добкіна попереджав, що якщо до 31 березня ковзанка не буде експлуатуватися, будуть проблеми адміністративно-кадрові. Тому залишилося 10 днів, давайте почекаємо", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...