Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв і Путін побили горщики через Лівію

Понеділок, 21 березня 2011, 16:36

У Росії президент Дмитро Медведєв і прем'єр Володимир Путін розійшлися в думках із приводу резолюції ООН по Лівії.

Так Путін назвав резолюцію СБ ООН по Лівії неповноцінною, повідомляє Інтерфакс.

"Ця резолюція Ради безпеки, безумовно, є неповноцінною і збитковою", - заявив Путін.

За його словами, якщо подивитися, що там написано, то "одразу стане ясно, що вона дозволяє всім уживати всі, будь-які дії щодо суверенної держави".

"І взагалі, це мені нагадує середньовічний заклик до хрестового походу, коли хтось закликав когось йти в певне місце й щось звільняти", - сказав Путін.

Ці слова викликали роздратування в президента Дмитра Медведєва. Він заявив, що вважає неприпустимим висловлювання про "хрестові походи" із приводу ситуації в Лівії

Росія свідомо не застосувала право вето при голосуванні по резолюції СБ ООН номер 1973 по Лівії, тому що не вважає резолюцію неправильною, заявив він.

"Більше того, я вважаю, що ця резолюція в цілому відображає й наше розуміння того, що відбувається в Лівії, але не у всьому, тому ми своїм правом вето не скористалися, і це була кваліфікована відмова від ветування", - сказав Медведєв, слова якого наводять РИА Новости.

"Ми свідомо це зробили, на це були мої інструкції міністерству закордонних справ, вони були виконані", - заявив Медведєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування