Ахметов і ще 5 "регіоналів" жодного разу не були в Раді за рік

Вівторок, 22 березня 2011, 12:13

6 депутатів від фракції Партії регіонів стали найбільш злісними прогульниками засідань парламенту.

Про це свідчать результати дослідження всеукраїнської громадської організації "Прозора демократія" та "Українських новин".

У ході 6-ї та 7-ї сесій Верховної Ради жодного разу не були присутні на засіданнях Рінат Ахметов, Андрій Веревський, Сергій Кий, Олександр Лещинський, Володимир Мальцев, Юрій Чертков (усі – фракція Партії регіонів).

Відсутність із поважних причин (хвороба, відрядження, відпустка, сімейні обставини, інші поважні причини) як пропуск не враховувалася.

У ході дослідження вивчалася інформація за період із 1 січня 2010 року до 14 січня 2011 року (6-а і 7-а сесії Верховної Ради, включаючи позачергові сесії), використовувалися дані офіційного сайту парламенту і письмової реєстрації депутатів, під час дослідження враховувалися норми чинного регламенту парламенту.

Як повідомлялося, за період із 2 лютого до 10 липня (6-а сесія Верховної Ради) 7 народних депутатів, 6 із яких від Партії регіонів, були найбільш злісними прогульниками засідань парламенту за дослідженням "Прозорої демократії" та "Українських новин".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News