Тимошенко полетіла, але обіцяла повернутися

Середа, 23 березня 2011, 12:30

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє обов'язково повернутися до України.

Про це вона сказала перед відльотом у Брюссель на саміт ЄНП у середу, відповідаючи на питання, чи були у неї думки про те, щоб не повертатися.

"Президент України може на таке щастя для нього не розраховувати. Я обов'язково повернуся в п'ятницю", - заявила Тимошенко.

Вона також додала, що, крім участі у саміті ЄНП, у неї передбачені зустрічі з президентом Європарламенту Єжи Бузеком, президентом Ради Європи Германом Ван Ромпеєм, а також єврокомісаром Штефаном Фюле.

За словами Тимошенко, вона переконуватиме європейських політиків у необхідності завадити розбудові авторитарного режиму в Україні.

"Мені здається, дуже важливо зараз, щоб лідери ЄС усвідомлювали, наскільки складна ситуація в Україні і краще не чекати, коли діючий президент буде розстрілювати мирних демонстрантів, які сьогодні вже, на жаль, доведені до відчаю, а краще робити превентивні заходи для того, щоб припинити розбудову авторитарного режиму", - зазначила вона.

Тимошенко також не відповіла на питання, скільки коштує і яким чином оплачується її переліт, порадивши звернутися до керівника своєї служби Михайла Лівінського.

Крім того, вона тричі відмовилася відповідати на питання щодо відкриття кримінальної справи щодо екс-президента Леоніда Кучми, пообіцявши, щоб обговорить це питання з пресою після повернення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування