Підприємці обіцяють заблокувати Адміністрацію президента

Четвер, 24 березня 2011, 09:33

У п'ятницю активісти Коаліції учасників помаранчевої революції планують зустріти у Києві колону учасників автоМайдану та заблокувати машинами адміністрацію президента.

Про це повідомляє прес-служба КУПР.

Автопробіг, ініційований Асамблеєю громадських організацій малого і середнього бізнесу України, стартував у понеділок, 21 березня. Однак, як повідомлялося, з 90 учасників "автомайдана" до Києва попрямувало тільки 10 машин.

КУПР є одним з організаторів "Підприємницького Майдану", який протестував проти нового Податкового кодексу.

Планується, що колони протестуючих, до яких приєднаються представники практично всіх ринків столиці, зустрінуться на Європейській площі, де пройде Всеукраїнська акція протесту, після чого учасники мітингу через Майдан Незалежності рушать до адміністрації президента і заблокують її машинами, які брали участь у автопробігу.

Підприємці вимагатимуть від влади скасувати введення в дію Податкового кодексу, а також висловлять своє ставлення до Пенсійного, Трудового, Житлового кодексів, вимагатимуть відставки прем'єра Миколи Азарова, глави МВС Анатолія Могильова, міністра освіти та науки Дмитра Табачника та віце-прем'єра Сергія Тігіпка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування