Регіонали порахували, скільки коштує літак Тимошенко у Брюссель

Четвер, 24 березня 2011, 11:19

Вартість чартерного літака, яким лідер БЮТ Юлія Тимошенко полетіла в Брюссель, коштує близько 20 тисяч євро.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Леонід Кожара, слова якого наводить прес-служба партії.

"Вартість чартерного перельоту 6-7 пасажирів за маршрутом Київ - Брюссель з дводенною стоянкою коштуватиме близько 20 тисяч євро", - сказав він.

"Сподіваюся, європейські політики на саміті ЄНП поставлять Тимошенко питання: "Звідки такі кошти?" - констатував Кожара.

Політик нагадав, що свій нещодавній візит в Україну лідер європейської соціал-демократії, керівник групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів в європейському парламенті Мартін Шульц здійснив звичайним рейсом.

"У кризовий час взагалі стало правилом хорошого тону – літати звичайними рейсами. Тож хай європейські колеги Тимошенко подивляться, наскільки "по-європейськи" поводиться сама Юлія Володимирівна", - наголосив він.

Кожара переконаний у тому, що лідери європейських "народників", такі як керівник Європарламенту Єжи Бузек або лідер Європейської народної партії Вільфред Мартенс, не літають чартерними рейсами.

Раніше прес-служба БЮТ повідомляла, що літак Тимошенко був оплачений партією "Батьківщина".

Також повідомлялося, що "рішення скористатися чартерним рейсом вмотивоване тим, що графік Юлії Тимошенко нині є абсолютно залежним від погоди в Генеральній прокуратурі" і дотриматися графіку, користуючись звичайними рейсами, неможливо.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування