Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Застуджений Янукович уже пакує валізи на поїздку

Четвер, 24 березня 2011, 15:06

Президент Віктор Янукович 25-31 березня здійснить державні візити до країн Південно-Східної Азії: В’єтнаму, Сінгапуру та Брунею.

Про це повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, інформує сайт глави держави.

Візит Януковича до В’єтнаму відбудеться 25-27 березня, до Сінгапуру – 28-29 березня, до Брунею Даруссаламу – 30-31 березня.

За словами Льовочкіна, південно-східно-азійського турне президента спрямоване на представлення можливостей України в цьому регіоні, внесення конкретних ініціатив щодо розвитку співробітництва та реалізації взаємовигідних проектів.

У ході візиту до В’єтнаму Янукович, зокрема, планує зустрітися з керівництвом цієї країни виступити на українсько-в‘єтнамському бізнес-форумі, підписати 8 документів, спрямованих на поглиблення двосторонньої співпраці.

У Сінгапурі український президент планує зосередити увагу на пріоритетних напрямках взаємодії та конкретних проектах, передусім у торговельно-економічній, військово-технічній та науковій галузях, які можуть бути спільно реалізовані сторонами.

Льовочкін підкреслив, що українська сторона очікує на домовленості щодо залучення сінгапурських технологій та інвестицій, в тому числі у контексті підготовки та проведення у нашій країні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012".

Також Янукович візьме участь у бізнес-форумі та зустрінеться з провідними представниками ділових кіл Сінгапуру.

Візит президента до Брунею "покликаний відновити позитивну динаміку політичних контактів на найвищому рівні та двосторонніх відносин, якої вони набули завдяки обміну візитами глав двох держав у 2004 році", сказано в повідомленні.

Льовочкін зазначив, що Бруней є потенційно серйозним інвестором, і Україна розраховує на залучення ділових кіл тієї країни до реалізації спільних проектів з розбудови інфраструктури.

У рамках візиту до Брунею планується підписання Спільної заяви лідерів держав, Меморандуму про взаєморозуміння щодо співпраці у сфері оборони та Угоди про безвізові поїздки громадян.

Як відомо, напередодні цих візитів Янукович зліг із температурою, через що не брав участь у передбачених на 23 березня заходах. Як пояснила його прес-секретар, президент вирішив відлежатися вдома, щоб не зірвалися закордонні візити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування