Одеситам дали тепло. Після погроз мера, прокурора і судвиконавця

П'ятниця, 25 березня 2011, 10:52

Минулої ночі 30 котельних відновили теплопостачання житлових будинків одеситів.

Рішення продовжити газопостачання керівництвом ВАТ "Одесагаз" було ухвалене після того, як підприємство відвідав міський голова Олексій Костусєв, якого супроводжували прокурор міста Анатолій Коваленко і судовий виконавець, повідомляє Уніан.

Вони вимагали виконати рішення Приморського райсуду Одеси про заборону відключення газопостачання, незважаючи на великі заборгованості підприємств-споживачів газу.

"Виконуйте розпорядження суду. Ви в курсі, що є звернення до прокуратури міста про невиконання рішення суду? Буде порушена кримінальна справа", - , – звернувся Костусєв до виконавчого директора ВАТ "Одесагаз" Герасименка.

Після того, як цю погрозу підтвердили також представники правоохоронних органів, він розпорядився відновити подачу енергоносія.

У свою чергу, Костусєв запевнив дирекцію ВАТ "Одесагаз", що "працюватиме з керівництвом "Нафтогазу України" для вирішення "вузла проблем" з погашення заборгованості за поставлений газ.

Як відомо, у ніч на 24 березня ДК "Газ України" відключила житлові будинки в Одесі від газопостачання, мотивуючи це багатомільйонною заборгованістю населення за енергоносії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування