Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Посольство Ізраїлю не захотіло говорити дружині викраденого палестинця, де він

П'ятниця, 25 березня 2011, 14:14

Вероніка Абусiсi, дружина зниклого на території України палестинця Дiрара Абусісі, досі не отримала офіційного підтвердження про перебування її чоловіка в Ізраїлі.

"Мені відповіли, що інформації немає, i вас просто не приймуть", - сказала вона на прес-конференції в п'ятницю в Києві, розповідаючи про відвідування посольства Ізраїлю в Україні.

"Ніхто з чотирьох сторін (Україна, Ізраїль, Палестина, ООН) не може офіційно підтвердити, що така людина справді є. Навіщо цi "коти-мишки?", - додала вона.

Абусiсi також зазначила, що вже звернулася до МЗС, МВС, уповноваженого з прав людини, СБУ та Генпрокуратури з проханням визначити місце перебування її чоловіка, передає Інтерфакс.

Проте інформація від цих відомств надходить униклива, весь сенс зводиться до того, що вони вивчають цю справу, додала Абусісi.

Вона повідомила, що вже звернулася до однієї з українських юридичних фірм із проханням захищати її інтереси й добиватися возз'єднання сім'ї. За її словами, ця організація вже знайшла адвоката чоловікові в Ізраїлі.

Як повідомлялося, 18 лютого затсупник гендиректора електростанції Гази Дірар Абусiсi був викрадений з потягу Харкiв-Київ. Наступного дня він опинився у тюрмі Ізраїлю. Через місяць Ізраїль підтвердив, що Абусісі знаходиться у в'язниці на їхній території. Його обвинувачують у діях, що загрожують безпеці Ізраїлю.

Він відкидає ці звинувачення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування