У Мельниченка є докази, що вбивство Гонгадзе організував Литвин?

Субота, 26 березня 2011, 11:07

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко має докази того, що вбивство журналіста Георгія Гонгадзе організував нинішній спікер Володимир Литвин.

Відповідаючи газеті "Сегодня" на запитання, чи є у нього такі докази, крім опублікованих записів, Мельниченко сказав: "Є. Але розкривати не буду. Адже мої супротивники чекають такої інформації, щоб знати, до чого готуватися".

Він також зазначив, що "чудово ставиться" до того, що Литвин подав проти нього позов до суду. "А удар я не буду тримати, я буду нападати. Адже я подав зустрічний позов на Володимира Михайловича за те, що він протягом 10 років, шляхом обману, залякування, завдав шкоди країні і особисто мені. І буду наполягати, щоб суд був, і був публічним ", - додав екс-майор.

Мельниченко також висловив впевненість, що екс-президент Леонід Кучма не наказував убити журналіста.

"Я особисто не вірю, що Кучма віддав наказ зі словами"вбити Гонгадзе". Він не організовував вбивство, він організовував покарання негідників, які нібито про нього погано пишуть. А подальшу спецоперацію, щоб підставити Кучму, вбити Гонгадзе і використовувати цю смерть у своїх цілях, я абсолютно переконаний, провів полковник СБУ Литвин Володимир Михайлович ", - вважає екс-майор.

Коментуючи те, що справа проти Кучми порушили за статтею, строк давності за якою вже минув, Мельниченко сказав: "Ну, статтю в ході слідства можуть і поміняти. І в суд піде справа за іншою статтею, за якою строк давності не минув".

"Хоча я не виключаю, що Пінчук полетить до Хілларі Клінтон, або Кваснєвського, або до Путіна з проханням натиснути на владу в Україні, щоб судового процесу над Кучмою не було", - додав він, не виключивши також, що "Кучма може купити будь-якого суддю в Україні".

Мельниченко також подякував президентові Віктору Януковичу "за те, що справу взагалі порушено". "Це рішучий, безбашений вчинок державного мужа ... І у нас з'явилася надія на те, що в цій країні хтось може розслідувати і таку кримінальну справу", зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News