Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попереджає, що вільна торгівля і асоціація з ЄС нам не світять

Неділя, 27 березня 2011, 22:22

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що при збереженні нинішньої політики влади Україна не вступить у зону вільної торгівлі з Євросоюзом і не укладе угоду про асоціацію.

Таку думку вона висловила в інтерв’ю 5 каналу, показаному в неділю.

"Якщо українська влада буде продовжувати руйнувати свободу, права людей, демократію, правосуддя, свободу слова, все що в Європі сприймається як основа розбудови життя суспільства, можна не розраховувати ні на безвізовий режим, ні на вступ України в зону вільної торгівлі з ЄС, ні за угоду про політичну асоціацію між Україною і ЄС", - зазначила Тимошенко.

За словами лідера опозиції, її візит до Брюсселю "був присвячений тому, щоб повернути Україну на європейський шлях розвитку, щоб ми мали цю перспективу". "І я дякую,що ЄС мене почув", - додала вона.

Тимошенко зазначила, що європейські лідери "бачать і знають ціну цій владі в Україні, вже ні в кого немає рожевих окулярів".

"Тому моя мета – об’єднати зусилля громадянського суспільства в Україні, зусилля насправді опозиційних політичних сил і європейської спільноти для того, щоб не допустити далі трагічного розгортання обставин, щоб Україна рухалася до завершеного авторитаризму", - підкреслила екс-прем’єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування