Главред газети запевняє, що Коломойського обманюють

Середа, 30 березня 2011, 21:33

Співвласникові "Газети по-київськи" Ігорю Коломойському зловмисно брешуть.

Про це заявив головний редактор газети Сергій Тихий.

"Зі сказаного Ігорем Валерійовичем можна зробити єдиний висновок: м'яко кажучи, він не має в своєму розпорядженні правдивої інформації, а якщо говорити прямо, йому зловмисно брешуть. І робить це менеджмент каналу "1+1", очолюваний Олександром Ткаченко", - заявив головний редактор.

"На жаль, незважаючи на численні заклики, Ігор Валерійович так і не зміг знайти час, щоб вислухати аргументи іншої сторони. Тому доводиться приводити їх публічно", - зазначив Тихий.

За його словами, починаючи з вересня 2010 року менеджментом було підготовлено і в обумовлені терміни представлено 9 варіантів бюджету на 2011 рік.

"Всі нові варіанти виникали в міру висування Олександром Ткаченком все нових і нових ввідних... Було навіть висунуто фантастичну за рівнем некомпетентності пропозицію "швиденько" порахувати бюджет нової загальноукраїнської газети", - розповів журналіст.

"Кожного разу, коли ми, попередньо за кілька днів відіславши черговий варіант поштою для ознайомлення, приходили на "1+1" для обговорення, у нас складалася упевненість, що куратор бачить ці папери вперше", - уточнив Тихий.

За словами головного редактора, у всіх 9 варіантах бюджету були різні дефіцити, а не 30 мільйонів, як повідомив Коломойський.

"В останньому варіанті, поданому 25 лютого, дефіцит був 17,5 мільйонів гривень, і на початку березня цей бюджет був завізований відповідним управлінням Приватбанку", - уточнив Тихий.

Головний редактор газети підтвердив, що 17 березня йому дійсно надійшла пропозиція піти із займаної посади, натомість обіцями негайне розблокування рахунків, початок виплати заборгованостей по зарплаті і поновлення друку газети.

"Пропозиція було передано через посередника по телефону. Через 30 хвилин я приїхав до посередника і поклав йому заяву на стіл. Обдурили. Минув тиждень, ніхто нічого не розблокував, у зв'язку з чим, заява була відкликана", - розповів Тихий.

Главред запевняє, що він не тримається за своє крісло.

"Якщо вам не хочеться зі мною працювати, це ваше право, я піду. Але тільки не під натиском наскрізь брехливих звинувачень, які вам нашептали вищевказані люди", - звертається до Коломойського журналіст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування