У НУНСі вважають, що робота Ради може взагалі зупинитися

Неділя, 6 березня 2011, 09:33

Депутат від НУНС Юрій Костенко вважає, що якщо в дію буде введено нову систему для голосування "Рада-3" робота Верховної Ради може зупинитися.

Про це він заявив в інтерв'ю 5 каналу, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Я прогнозую, що вона не буде введена в дію, а якщо і буде введена, то це на один тиждень максимум. Бо потім парламент зупиниться у своїй роботі", - підкреслив політик.

"Справа в тому, що коли вводилася ця система, нагадаю історію, очолював Верховну Раду Арсеній Яценюк, була демократична більшість. І, тим не менш, не змогли ввести її в дію так як в Блоці Юлії Тимошенко був представлений великий капітал, який не ходить до Верховної Ради. Ми не могли забезпечити присутність депутатів у стінах Верховної Ради", - зазначив Костенко.

Як відомо, раніше спікер Володимир Литвин заявив, що підпише розпорядження про введення нової системи, яка повинна забезпечити персональне голосування народних депутатів.

"З наступного тижня... Зараз ведеться робота з підготовки нової системи для голосування, щоб були підписані документи про прийняття цієї системи в експлуатацію. Буде проведено тестування системи, і з наступного тижня я підпишу розпорядження про введення цієї системи", - уточнив він

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування