Янукович – підлеглим: "Не можна так безбожно красти"

Понеділок, 11 квітня 2011, 13:08

Президент Віктор Янукович звинувачує керівників західних областей у розкраданні коштів, виділених на подолання стихійних лих та будівництво різних об’єктів.

Про це він заявив на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в контексті реалізації національного проекту "Олімпійська надія -2022" у Львові, повідомляє ЗІК.

Президент зазначив, що місцева влада Львівщини вже почала ставити йому завдання, що потрібно зробити, і просить дати побільше грошей.

"А чому у Львівській області близько 300 об’єктів недобудовані, на які вже були виділені гроші? Дайте мені відповідь, скільки ви можете повернути з тих грошей, які вкрадені тут у Львівській області?", - запитав Янукович, звертаючись до керівництва Львівщини.

При цьому президент наголосив, що його зауваження стосується не тільки Львівської області, а й західного регіону загалом.

"Я від вас не почув, куди поділися гроші, виділені на подолання наслідків стихійних лих. Ви повинні повернути ці гроші у бюджет. Хоча б частину треба повернути", - сказав Янукович.

"Не можна так безбожно красти. Тут йдеться не про партійні кольори, бо корупція не має кольору. Якщо ми не будемо наводити порядок, робити, щоб цього ганебного явища не було, ми ніколи не наведемо лад у нашій державі", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування