Донька Кучми порадила йому найняти французьке піар-агентство

Вівторок, 12 квітня 2011, 11:19

Родина екс-президента Леоніда Кучми найняла міжнародну команду консультантів для вибудовування публічного захисту в справі Гонгадзе.

Про це "Українській правді" повідомила керівний операційний директор піар-агентства Euro RSCG Worldwide Наталі Бідерман.

"Пан Кучма вирішив залучити поради міжнародної команди для захисту його інтересів у цій дуже політичній справі. Ця команда включає в себе Euro RSCG - піар-фірму, запропоновану донькою пана Кучми", - сказала вона.

Як відомо, "Українська правда" писала в понеділок, що Віктор Пінчук залучив Euro RSCG, американського консультанта Дагласа Шона та український Інститут Горшеніна для вироблення піар-стратегії у справі проти Кучми.

У свою чергу прес-служба Віктора Пінчука сказала Українській правді, що "пан Шон багато років є радником правління Фонду Віктора Пінчука та жодного стосунку до вказаної справи не має".

Однак програма перебування в Києві американського адвоката Кучми Алана Дершовіца включала консультації з Наталі Бідерман та Дагом Шоном з питань піар-стратегії.

Віктор Пінчук уже залучав Euro RSCG у 2004 році після отруєння Віктора Ющенка та озвучених ним обвинувачень на адресу влади, щоб переконати, що отруєння не було.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування