Губернатор видав власний фотоальбом у якості журналу

Четвер, 14 квітня 2011, 16:50

Черкаський губернатор Сергій Тулуб видав до своєї річниці перебування на посаді глянцевий журнал "Черкащина".

Як повідомляє "Прочерк" з посиланням на "Нову молодь Черкащини", на 50 сторінках (разом з обкладинкою) розмістилось 56 фотографій Тулуба.

"Сергій Борисович увіковічений в усіх можливих суспільно-економічних ракурсах: з дітками, ветеранами, медиками, спортсменами, бабусями, пекарями, лікарями, фермерами, торговельниками, журналістами, директорами, робітниками, аграріями, науковцями, студентами, урядовцями...І без будь-кого", - йдеться у публікації.

В своєму "Слові до читачів" губернатор написав: "Пропоноване увазі черкаської громади видання має всі підстави стати помітним явищем в інформаційному просторі нашого краю".

"З-поміж значного масиву журнальних видань "Черкащина" вирізняється, за задумом редакційного колективу, поєднанням матеріалу загальнополітичного, соціально-економічного і культурологічно-мистецтвознавчого змісту", - наголосив він.

 
 
 
 

У публікації зазначається, що "фотоальбом" очільника злегка розбавили матеріалами про Миколу Негоду, театральну постановку "Тарас. Слава", письменницю Зінаїду Тулуб та трипільські розкопки".

Наголошується також, що "у редакційній колегії новоспеченого журналу – два ректори черкаських вузів, два професора, три кандидати наук, один мер і один заступник голови облради".

"І цей потужний колективний мозок не підказав Сергію Тулубу, що таких глянцевих журналів-панегіриків випускати не можна, бо далі екзальтована громадськість затребує від нього тільки багатотисячних томиків "Возрождение" і "Малая земля", - йдеться у публікації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування