Земляки Януковича зібралися перекрити йому дорогу

Четвер, 14 квітня 2011, 18:23

Жителі Донецької області готові перекрити рух президентського кортежу, вимагаючи вирішити проблему відсутності питної води в районі.

Про це повідомили в прес-центрі Донецької обласної організації партії "Фронт змін", передає "Обком" із посиланням на УНІАН.

Жителі одного з сіл Ясинуватського району готові перекрити рух президентського кортежу, який буде прямувати до Єнакієво.

15 квітня в 15.00 відбудуться збори місцевих жителів у Первомайського сільської ради Ясинуватського району з питання відсутності в селі питної води з літа 2010 року.

Так, через відсутність питної води був закритий єдиний дитячий садок у селі, де проживають 3,5 тисячі осіб, йдеться в повідомленні.

Якщо сільрада в п'ятницю не дасть конкретної відповіді на питання громади, присутні готові 16 квітня перекрити рух президентського кортежу заради того, щоб почули їхні вимоги, зазначають в облорганізації "Фронту змін".

Як відомо, 16 квітня президент Віктор Янукович візьме участь в урочистостях, присвячених 90-річчю від Дня народження льотчика-космонавта СРСР Георгія Берегового, які пройдуть в Єнакієвому Донецької області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування