Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Єнакієвому заборонили зустрічати Януковича з гарбузом

Субота, 16 квітня 2011, 11:34

Міськрада Єнакієвого Донецької області заборонила донецькій "Батьківщині" встановлювати намет на шляху очікуваного руху кортежу президента Віктора Януковича.

Єнакіївська міська рада запропонувала перенести захід на "будь-який інший день", повідомляє УНІАН.

Раніше прес-служба облорганізації "Батьківщини" повідомляла, що активісти мали намір встановити намет зі своєю символікою, а також організувати арт-акцію, в рамках якої за українською традицією вручити Януковичу, як "небажаному нареченому", на рушнику 10-кілограмовий гарбуз замість короваю.

За словами заступника голови облорганізації "Батьківщини" Олександра Єрмоченка, цим його однопартійці хотіли сказати главі держави: "Досить свататися! Українці, і донеччани зокрема, вже дали зрозуміти, що довіри до президента немає".

У прес-службі уточнили, що 10-кілограмовий гарбуз виростили на городі одного з активістів Єнакіївської міської організації "Батьківщини".

Як відомо, у суботу Янукович перебуватиме у Єнакієвому з нагоди 90-річчя з дня народження льотчика-космонавта Георгія Берегового, який свого часу клопотав за зняття з нього судимостей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування